• 1258

Szolgáltatásaink

Biztonságtechnika

Lakását, irodáját, telephelyét szeretné biztonságban tudni?

Védje irodáját, telephelyét és adatait. Vagyonvédelmi kamera, riasztó és tűzjelző rendszereink teljeskörű védelmet biztosítanak az Ön számára. Segítünk a tervezéstől, a kivitelezésig.

Riasztórendszer

Merje otthagyni a telephelyét a hétvégére.

Egy jól kialakított riasztórendszer segítségével bárhol értesülhet arról ha riasztás történik. A riasztórendszer nem véd ugyan a betörés ellen, de annak a cselekedetnek a folytatását, sikerességét akadályozhatja meg.

Kamerarendszer

A vállalkozás erőforrásai és adatainak védelme érdekében manapság elengedhetetlen egy modern komponensekből összeállított komplex rendszer melynek segítségével folyamatosan felügyelhetjük vállalkozásunk telephelyeit, vagy akár otthonunkat is.

Ebben tudnak segítséget nyújtani a nagyfelbontású kamera rendszereink, amiket internet elérés segítségével bárhonnan megtekinthet. Üzemeltetési szolgáltatással, távolról proaktív módon felügyeljük rendszerét, így biztos lehet benne, hogy felvételei mindig rendelkezésre állnak majd.

Tűzvédelem

A tűzjelző rendszerek két fő célja, az élet és a vagyonvédelem. A rendszerek érzékelői képesek jelezni a tüzet a keletkezés korai szakaszában.

Egy irodai, telephelyi környezet, számos lehetőséget rejt tűzesetek kialakulására, egy megfelelő tűzjelző rendszer kiépítése időben tudja értesíteni Önt a komolyabb káresemény elkerülése érdekében.