• 1258

Szolgáltatásaink

Telefon és fax

VoIP hang szolgáltatás

Megfizethető és modern telefonszolgáltatást keres?

Cégünk VoIP alapú digitális alközponti és hangszolgáltatást biztosít ügyfelei számára, ezen technológia segítségével a hívások interneten keresztül valósulnak meg, a szolgáltatás előnye, hogy a kiépítés során felhasználhatja meglévő számítógépes infrastruktúráját, és nem kell külön hálózatot építeni a telefon készülékek részére, így már a létesítés során megtakarításokat érhet el, továbbá a hagyományos telefoniánál jóval kedvezőbb áron tud belföldi és külföldi számokat is hívni.

Nem kíván fizikai készülékekre beruházni?

Használhat softphone alkalmazást is, amely külön telefonkészülék (hardphone) nélkül is képes telefonhívások bonyolítására számítógép, tablet vagy mobil telefon segítségével. A softphone támogatja a mobil munkavégzést, de ideális home office-ban dolgozó kollégáknak is.

Üzleti alközponti megoldások

Lecserélné régi analóg rendszerét?

Virtuális alközpont szolgáltatásunk felhő alapú, vagy helyben telepített IP telekommunikációs megoldás. Felhő alapú megoldásunk beruházás-mentesen biztosítja a legmodernebb IP alközponti funkciókat VOIP technológiával, mind a két megoldásunk támogatja a több telephelyes munkavégzést és a távmunkát, egyedi hagmenü rendszer kialakítását, hívásrögzítést, hívócsoportokat, konferencia hívást, hívás átrirányítást, hívási statisztikákat, e-faxot.

E-FAX

Elege van, régi helyhez kötött fax készülékéből? Mutatjuk a megoldást!

Zöld online fax megoldásunk – az e-Fax – mind a küldő, mind a fogadó oldalon helyettesíti a hagyományos faxkészüléket és egyesíti a faxolás és az e-mail összes előnyét, a hátrányok nélkül. Az online fax szolgáltatás segítségével fotóminőségben, méretre igazítva lehetséges online faxküldés a számítógépéről, akár hagyományos fax készülékekre is, továbbá bárhol fogadhatja a bejövő faxokat ahol e-mail fiókját meg tudja nyitni ugyanis e-mail csatolmányként továbbítjuk azokat.

Telefon díjcsomagok

IP Telefon

Kapcsolási díj

  • 0 Ft

Számhordozási díj

  • 4 000 Ft

IP asztali készülék ára (GRP2601)

  • 23 500 Ft

Meglévő analóg telefonhoz adapter (PAP2)

  • 8 000 Ft

Forgalmi díj – belföldi vezetékes

  • 5 Ft / perc

Forgalmi díj – belföldi mobil

  • 20 Ft / perc

Havidíj hívószámonként

1 900 Ft